El centre Fem Salut

El Centre Fem Salut va néixer a partir d’una visita rutinària al metge de família. Estant a la sala d’espera, vaig estar observant que hi havia una gran quantitat de gent malalta que comentaven entre ells les seves malalties, els seus malestars, el seu malviure, …

Des de sempre he tingut la inquietud d’ajudar a les persones a tots els nivells, el que m’ha portat a formar-me a nivell particular ja sigui llegint, estudiant, assistint a cursos… per tal de poder saber molt més sobre tot allò que no s’ensenya als estudis reglats, per a poder-ho aplicar a nivell personal i familiar.

Evidentment aquell dia, amb tot allò que he anat aprenent i assimilant al llarg del temps no vaig poder evitar pensar que moltes patologies que tenien aquelles persones, amb una prevenció adequada no s’haguessin manifestat o bé amb un tractament pal·liatiu portarien millor el seu dolor, i que amb tractaments complementaris naturals tot més fàcil, ràpid i portador.

Així, vaig pensar si seria possible un centre on es poguessin tractar les persones de forma que, en un primer moment fos de manera preventiva, pal·liativa, o complementària. Només pensar-ho, em van anar apareixent els professionals que formen part del centre, com si per art de màgia els haguessin enviat. I així va anar naixent el Centre FEMSALUT.

El Centre FEMSALUT, es va concebre amb un pensament, que es va anar materialitat poc a poc, amb el millor equip de professionals, i formant-se amb tot l’amor possible, com aquell nen que la mare va gestant amb tota la seua il·lusió per a que el dia de demà pugui ser un ésser humà capaç d’oferir el millor al món. Doncs de la mateixa manera el Centre vol oferir a tothom, mitjançant grans professionals i tecnologia, les solucions per a millorar la qualitat de vida de la qual tothom tenim el dret de gaudir.

El centre no pretén ser una alternativa a tots els tractaments que coneixem, sinó una medicina complementaria, preventiva i pal·liativa, per tal de poder superar conjuntament tots els entrebancs amb els que ens anem trobant durant la nostra vida, i així poder-la gaudir amb tot el seu potencial.

Us animem a visitar FEMSALUT, centre integral de salut i descobrir tot allò que podem fer per vosaltres !!