Agustí Caudet Roig

Quiromassatgista

 • Tècnic Superior en Teràpies Manuals.
 • Massatgista Tailandès.
 • Reflexoterapeuta.
 • Drenatista Limfàtic.
 • Especialista en tractament de teixits blans, fàscies i punts gatell.

Serveis

 • Quiromassatge
  El quiromassatge és una tècnica que consisteix en manipular pell, teixit adipós i músculs del cos humà. El que diferencia i identifica el quiromassatge és que es tracta d’un massatge manual, de manera que només la mà humana està capacitada per percebre amb exactitud el grau de pressió a exercir i la sensibilitat amb el teixit per tractar. Per suposat, això no ho pot aconseguir cap màquina inventada per l’home.
 • Massatge tailandès
  El Massatge Tailandès combina els principis del ioga, la medicina ayurvèdica, l’acupressió i la filosofia budista. Consisteix en estimular les línies energètiques del cos, ja sigui mitjançant l’aplicació de pressió utilitzant mans, braços i peus, o bé a través d’estiraments passius procedents del ioga. També incorpora la mobilització de les articulacions i moviments rítmics que aporten dinamisme i fluïdesa a les sessions.
  L’objectiu és crear espai dins del cos, recuperar la llibertat de moviment i de respiració, conduint a una relaxació profunda que permet harmonitzar el funcionament global de tot el cos. Aquest tipus de massatge és un dels més complets ja que es treballa el cos sencer. A més a més, cada tractament és únic i s’adapta a les necessitats específiques del moment.
 • Massatge esportiu
  El massatge esportiu es caracteritza per ser un mètode de preparació dels teixits per a la competició o la pràctica d’exercici, de preparació als entrenaments, i com manteniment pre i post competició.
 • Massatge descontracturant
  Massatge muscular profund per reduir contractures i relaxar les zones adolorides.
 • Massatge relaxant
  Depenent de l’estat en què es troba cada persona, combinem les tècniques necessàries per aconseguir un estat de relaxació i descans, tranquil·litat…
  La principal característica és que és un massatge suau, agradable i indolor.
  Massatge i tractament ideal per a persones que busquen un massatge suau i connectar amb la seva pau interior.
 • Massatge circulatori
  Activar la circulació sanguínia i limfàtica
  Segurament alguna vegada has notat que les cames et pesen, que les notes “cansades”. Això es deu a la mala circulació sanguínia causada per la falta d’oxigen als teixits. El massatge circulatori és una solució.
 • Recuperació muscular.
 • Tractament de teixits blans (músculs, lligaments i tendons)
 • Especialitat en estiraments.
  Et faré una sessió d’estiraments adaptada a les teves necessitats i possibilitats. On també t’ensenyaré com replicar-la per a poder continuar treballant a casa teva.
 • Tractaments miofascials.
  La teràpia miofascial té com a objectiu deixar anar les tensions del teixit miofascial per trencar el cercle viciós (tensió crea tensió) per permetre al cos recuperar el seu equilibri.
  Què és la FÀSCIA?
  La Fàscia és un teixit connectiu dur, elàstic i prim, que embolica la majoria de les estructures dins del cos humà, incloent els músculs. La fàscia recolza i protegeix les estructures musculars. Les restriccions de teixit tou se les coneix per molts noms: adherències, fibrosis, restricció, disfunció.
 • Embenatge Neuromuscular (kinesiotape) i funcional.
  El kinesiotape és una teràpia per tractar el dolor i les lesions físiques i esportives.
  Consisteix en una tela elàstica adhesiva de cotó que, un cop aplicada, crea un tracció sobre la pell i els músculs afectats.
  Gràcies a tenir característiques, compatibles amb la pell, les cintes poden ser aplicades durant llargs períodes de temps.
  Depenent de la forma i de la tècnica d’aplicació podem obtenir diversos efectes beneficiosos:

  • Calma el dolor, en disminuir la pressió en els receptors nerviosos.
  • Millora la circulació (sanguínia i limfàtica), gràcies a l’augment de l’espai intercel·lular subcutani.
  • Redueix la tensió muscular. La tracció a la pell i les estructures subcutànies (fàscia muscular) aconsegueix una major relaxació del múscul.
  • Regula i proporciona suport físic dels músculs i les articulacions lesionades.
 • Reflexoteràpia podal i manual.
  Recomanada per l’OMS de forma complementària a la medicina convencional i reconeguda com “una teràpia útil per al dolor”, la reflexologia consisteix en l’aplicació de massatges específics en zones, punts i àrees dels peus que corresponen a cada un dels òrgans, glàndules i estructures del nostre cos.
 • Auriculoteràpia basada en la Medicina Tradicional Xinesa
  També recomanada per la OMS, la auriculoteràpia consisteix en la estimulació de diversos punts reactius a l’orella. Aquesta selecció de punts es fa mitjançant un diagnòstic personalitzat en funció del desequilibri o motiu de consulta. Amb aquesta teràpia es poden tractar tant migranyes, problemes digestius, ansietats, insomnis, dolors aguts, problemes articulars,…..ajuda a deixar de fumar o superar addiccions …
 • Drenatge limfàtic Manual
  El drenatge limfàtic manual és una tècnica que serveix per eliminar líquids i substàncies de desfet a través de la via limfàtica.
  El drenatge limfàtic és una tècnica de maniobres molt lentes i suaus, totalment indolora, molt agradable i relaxant que es pot fer a totes les parts del cos.
 • Ventoses i moxibustió.
  La teràpia amb ventoses o cupping és una excel·lent eina per a desbloquejar la musculatura. Partim de la base que hi ha dolor, existeix un estancament de sang-energia-calor a la zona. Els medicaments antiinflamatoris, per exemple, funcionen perquè fan que la sang sigui més líquida i en conseqüència l’estancament de sang comenci a fluir. Però no podem estar prenent antiinflamatoris tota la vida; hem de trobar l’origen de l’acumulació de sang-energia-calor a la zona.
  La moxa, com l’acupuntura, pot tractar els més de 360 punts energètics que tenim a l’organisme. Amb l’aplicació de calor, ajuda a relaxar la tensió de la zona i a regular tot el meridià (i corresponent òrgan) a través del qual anem treballant.
  La teràpia amb moxa generalment s’aplica quan hi ha insuficiència d’un òrgan o fred intern/extern: formigueig a mans i peus, dificultats digestives (regulem tot el meridià d’Estómac), hiper activitat i neguit mental, insomni, incapacitat per a descansar la ment, acceleració emocional i tensió física…

Experiència professional

 • Consulta pròpia des de 2017.
 • Massatgista per a AFARE, al Centre el Collet de Benicarló, on treballo amb discapacitats psíquics profunds des de 2018 fins l’actualitat.

Personalment crec que l’organisme, cos humà… és molt savi i te la capacitat de reequilibrar-se davant qualsevol problema (homeòstasi). La majoria de vegades quan sofrim dolor o molèsties, ens tractem aquestes molèsties però al cap del temps aquestes tornen a aparèixer.

Això és degut a que realment són manifestacions, signes i símptomes, d’un desequilibri més intern i la vertadera arrel del problema.

La meva missió com a terapeuta és arribar a localitzar aquesta arrel del problema i ajudar a l’organisme a que es torne a equilibrar.

Tot això d’una manera més natural i sense arribar a intoxicar el nostre cos amb medicaments.

També gràcies a unes bones mans i els coneixements terapèutics i anatòmics necessaris.

foto Agustí Caudet quiromassatgista a Fem Salut