Laura Montañana

Professora de Dansa oriental

Laura Montañana ens explica que no hi ha edats per a la dansa, si realment vols passar-ho bé i disfrutar de tu mateix amb la dansa no tinguis cap por i probar-ho.

“La Dansa pot ser un camí directe a la felicitat.”

Té infinits beneficis des de millorar la teva autoestima, les teves relacions personals o per a problemes d’esquena (posem molt èmfasis en adquirir una bona postura). De fet moltes vegades un benefici ens porta a un altre; si per exemple aprens a tenir una bona postura corporal, això té repercussió en l’autoestima i si tens bona autoestima, això repercuteix en les teves relacions personals… A internet hi ha molta informació detallada a sobre dels beneficis per a qui vulgui aprofundir en el tema.

Si no ho tens clar si et vols apuntar o no, Laura et diria; que provi durant un mes. A vegades provem una classe i tenim dubtes de si volem continuar o no i, realment quan comences a gaudir-la és amb la pràctica continuada. Quan et relaxes i comences a assolir la tècnica és quan comences a ser conscient del que aporta a la teva vida. És un camí com ho pot ser qualsevol altre, però des de el meu punt de vista, un camí apassionant, divertit i ple de beneficis. Animo a la gent que vingui a provar una classe i si els agrada que es comprometin amb ells mateixos a ser constants amb la pràctica i li treguin tot el partit.