Maite Gauxachs

terapeuta i professora

Autora dels Llibres Sanación Motivacional i Cómo sacar lo mejor de ti. Aprenent de la vida universal com unitat d’escola, ha creat les seves pròpies tècniques de meditació i de diversos tallers de creació pròpia (Despertar de la Emo-Sanació, Consciència Corporal, Cap a dins, Emo-SI-ons i El Poder del Mantra).

La seva font d’inspiració es basa en la sanació del passat i la motivació per al futur optimitzant el present amb energia vital per a gaudir conscientment la vida d’una forma plena i feliç.

A FemSalut ofereix:

  • Meditació: pràctica de diverses tècniques per a que cada alumne aprengui a meditar de forma particular i individual sense tenir dependència de meditacions guiades. Nivell inicial i avançat.
  • Chi Kung: exercici d’intensitat baixa/moderada per a regular i crear energia al nostre cos mitjançant la respiració i moviments en estat meditatiu de gran consciència, calma i relaxació.
  • Meditació Nens: Observar, parar, respirar, sentir… Són algunes de les accions que estimulen mitjançant jocs i explicacions per desenvolupar el creixement del nen, gestionar les circumstàncies a resoldre i reconèixer les emocions des de petits.
  • Teràpies adaptades sobre necessitats: energètics, massatge desbloquejador, amb indagació verbal, dienètica, entre altres.