Psicoteràpia

Al centre Fem Salut t’oferim el servei de psicoteràpia.

 • Psicoteràpia.

  Biodescodificació, Bioneuroemoció, Psicosomàtica Clínica i Genealogia.

  La psicoteràpia és el tractament que té com a objectiu el canvi de pensaments, sentiments i conductes.

 • PNL (programació neurolingüística).

  Podem definir la PNL com la ciència i l’art que estudia el funcionament de la ment, pensament, emocions, cos i el que més genèricament podem denominar “experiència subjectiva”, a partir de: La observació de les capacitats humanes en persones que, en qualsevol àmbit, les han desenvolupat de forma excelent. El modelatge de les pautes i estructures internes que posibiliten aquest metratge. La PNL ha desenvolupat estratègies i eines que -si es parteix d’un bon model- qualsevol pot aprendre: estratègies i eines aplicables a la terapia, l’aprenentatge, a la negociació, a la creativitat, a la consecució dels objectius, a la comunicació o a altres temes més específics com la resolució de dols, de fòbies, de pautes addictives, de conflictes afectius, per anomenar només uns quants.

 • Orientació i suport integral.

  Dols, pèrdues, separacions, violència de gènere,…

 • Orientació i acompanyament a pacients oncològics.
 • Revisió energètica.
 • Numerologia terapèutica.
 • Imanoteràpia.

  És una tècnica que utilitza camps magnètics aplicats a l’organisme amb imants o generats a partir de bobines elèctriques, provocant canvis en diferents teixits del propi cos humà. Els camps magnètics generats són capaços de generar augments en la circulació sanguínia del teixit que s’està treballant o que està lesionat, produint una disminució de la inflamació, dolor i tumefacció. Això és segut a que els camps són capaços de atraure substàncies de la sang com la deoxihemoglobina (hemoglobina que no té oxigen per a transportar) essent capaç de tenir efectes en la pròpia circulació de la sang.

 • Tècnica Metamòrfica.

  És una eina molt útil per a solucionar traumes inconscients tant recents com antics, des de la concepció fins al moment actual.

 • Terapia Sistèmica.

  És un enfocament terapèutic que s’aplica al tractament de trastorns conceptualitzats com la expressió de les alteracions en les interaccions, estils relacionats i patrons comunicacionals d’un grup social comprés com un sistema humà. S’aplica a parelles, equips de treball, contextos escolars, a les famílies i també a les persones individuals.

demana’ns informació

Demana’ns informació dels nostres serveis
o sol·licita’ns cita al nostre centre

1 + 3 = ?